De zelfmakelaar

 

Waarom de Zelfmakelaar?

Als je 10 jaar terugkijkt is er veel gebeurd, er zijn er heel veel nieuwe producten en veel ‘oude’ gewoonten zijn absoluut niet meer van deze tijd. Wij werken anders dan andere Makelaars en dat viel vanaf het begin - nu alweer 11 jaar geleden - direct op! Niet alleen bij onze concullega´s maar ook bij onze gestaag groeiende klantenkring. Voor sommige hebben wij zelfs hun tweede huis alweer ‘vermakeld’! Dan doen we toch iets goed! 

Appeltaart?

Wij gaan mee met de tijd, doen niet gekker dan nodig en maken zo het verschil! Met bijvoorbeeld Klavis - de Zelfmakelaar. Want jij kan toch het best vertellen hoe lekker wonen het thuis is. Hoe je de lekkerste appeltaart bakt en in je eigen buurtje thuiskomt. Dan wil je misschien ook wel zelf de bezichtigingen doen? Jij; de Zelfmakelaar!

Perfect begeleid!

Maar wat dan te doen aan die overheidseisen, het benodigde energielabel, de overdracht bij de notaris en het eigendomsbewijs en de mogelijke kleine lettertjes hierin. Omdat je niet elke dag een appartement verkoopt is het goed daarin perfect begeleid te worden. Dat doet Klavis-deZELFmakelaar!

Wat kan je verwachten van Klavis-deZELFmakelaar? 

Wij zorgen voor dat bord, voor het plaatsen van foto’s op onze en de landelijke huizensite’s, een aantal brochures van jullie appartement en een map met de juiste verkooppapieren. Je bakt zelf de cake, regelt zelf de afspraken, doet zelf de bezichtigingen en als je de koop rond is, zorgt Klavis-deZelfmakelaar voor de koopovereenkomst en kan je begeleiden met de gang naar de notaris.

Voor Wie?

Woon je in dat hele fijne appartement? Dan is Klavis de Zelfmakelaar uitermate geschikt voor jullie. Soms komt er bij de verkoop van een eengezinswoning toch meer kijken dan 'standaard', daardoor is Klavis de Zelfmakelaar wat minder geschikt voor woonhuizen.

Zo kan het dus ook en voor een vaste prijs van 995,00 euro.

 

Wat we precies doen?

  • Een V bord -  [zelf op/aan het huis aanbrengen]
  • Maken goede verkoopfoto's
  • Plaatsing foto via: www.klavis-dezelfmakelaar.nl
  • Plaatsing foto via: www.funda.nl
  • Levering verkoopbrochures [zelf overhandigen bij bezichtiging]
  • Opstellen koopovereenkomst
  • levering N.A.W. gegevens van geïnteresseerden [zelf contact opnemen] 

Neem direct contact op!