Omschrijving

Jaren-30 stijl, maar dan helemaal van deze tijd. In het hofje aan het Gildenhof is ie ineens daar. Op de hoek met zicht op plantsoen. Hier kunnen de kinderen zo naar buiten rennen, er komt immers geen auto dit hofje in. Bovendien is de speeltuin ook voor de deur. Vreelande is een jonge wijk met scholen in directe omgeving. Het gezellige centrum van 's-Gravenzande is aan te lopen, maar dat geldt ook voor zee, strand en duinen. Kroegjes, winkelcentrum, restaurantjes, sportvelden, zwembad en zelfs een golfterrein, het is er allemaal. 
Mogen we u welkom heten aan het Gildenhof 3 in 's-Gravenzande.

Indeling

Entree, hal met garderobe, meterkast, toilet (zwevend en tot bovenaan betegeld) Trapopgang naar 1e en 2e etage.
Woonkamer met lichte laminaatvloer. Grote schuifpui om lekker veel licht binnen te laten. Via de schuifpui kom je in de onderhoudsvriendelijke tuin. Een stenen berging waar de fietsen en zonnestoelen opgeborgen kunnen worden. De tuin heeft een eigen achterom en kan ook via de poort betreden worden.
In de half open keuken vind je de (stille) afwasautomaat, 4-pits gascomfort, afzuigkap, koelkast en vriezer.  En dan kan je ook nog vanachter het keukenraam de spelende kinderen in de gaten houden.

Eerste verdieping

Via de (luie) trap bereik je de slaapetage. Hier tref je 3 ruim bemeten slaapkamers aan van respectievelijk 7.20m2, 13m2 en 10.85m2.
De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, 2e toilet (zwevend)  en wasmeubel met 2 wastafels.
De trapopgang naar de 2e etage vind je op de overloop.

Tweede verdieping

De open zolder is ingericht als privé gym. Tijdens het sporten draai je een wasje of kijk je een serietje. De wasmachine is uit het oog geplaatst in een afsluitbare kast. Ruimte achter de knieschotten om de kerstspulletjes op te bergen. Ook lekker uit het zicht.

Tuin

Op elk moment van de dag kan je in of uit het zonnetje. Er zijn immers 2 tuinen. Voor zit je gezellig met buren te keuvelen, achter geniet je van het laatste zonnetje.

Bijzonderheden

* Volledig geïsoleerd 
* Bouwjaar 2005.
* Hofjesachtige omgeving.
* Schuifpui met insectenhor.
* Jonge wijk.
* Zon, zee, strand op loopafstand.
* Hoekwoning.
* 4 slaapkamers.
* Kindvriendelijke omgeving.
* Overal dubbel glas.
* Oplevering 1e kwartaal 2020

Kenmerken