Beschrijving

DROOMHUIS!!!
Jaren 30, vrijstaand, met originele accenten, maar dan wel hélemaal van deze tijd. De stoere uitstraling hoort hier gewoon bij. 
Voor- achter èn zijtuin geven je het gevoel van vrijheid. Weilanden en kassen achter het huis, en de reuring van de Middelbroekweg maken dat er voldoende leven in de directe omgeving te vinden is. 
De Wollebrand is slechts 2 minuten van je vandaan.
Goede uitvalswegen richting bloemenroute, linksaf richting Naaldwijk, rechtdoor naar Honselersdijk en rechtsaf naar Wateringen en Kwintsheul. Waar wil je naartoe? A4, A15, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, binnen no time op de snelweg.
Heb je die gave voordeur gezien en het glas in lood? Dit is al zichtbaar als je voorbij rijdt. Binnen is het net zo gaaf.
Welkom aan Middelbroekweg 108.

Indeling

Als we aankomen worden we verwelkomd door twee leeuwen die het fort bewaken. 
De entree is voorzien van een originele granieten vloer. Meterkast, deze is natuurlijk vernieuwd. De leidingen en elektra zijn immers allemaal vervangen in 2017. Trapopgang naar slaapetage, maar eerst de begane grond. Een fijne kelderkast en toilet (zwevend geplaatst) komen in deze hal uit. 

We komen aan de zijkant van de woning binnen, nadat we uitgestapt zijn op een van de twee eigen parkeerplaatsen.
Bewoners noemen dit de bijkeuken, maar het zou evengoed een praktijkruimte kunnen zijn. Hobbyruimte, atelier, kantoor? You name it. Zeker in deze tijd goed in te richten als thuiswerkplek. Hier ook de opstelling van de ketel, wasmachine en droger.
Dan stap je die hele grote keuken in. Deze is voorzien van inbouwapparatuur en superstoer ingericht. Wat een ruimte. Grote grijze plavuizen liggen natuurlijk op een betonnen vloer.
In de sfeervolle woonkamer zie direct de opvallende ronde erker die uitkijkt op de voortuin. Bijna 11 meter lang is deze woonkamer en voorzien van een warme houten vloer. Grote familie? Met verjaardagen is er voor iedereen ruimte.

Eerste verdieping

Als we naar boven lopen, komen we langs dat schattige glas in lood raampje. Stel je eens voor als het zonnetje erop staat, hoeveel kleurtjes er in de hal dansen. Nog een glas in lood raampje op de overloop.
Op de overloop zien we strak wit geschilderde paneeldeuren. Achter elke deur een slaapkamer of badkamer.
De grootste kamer is ruim 12m2 met dakkapel.
De middelste kamer bijna 11m2, deze heeft een erkerraam. 
De kleinste slaapkamer is toch nog 7.20m2  
De badkamer is voor zien van de 2e toilet, ook zwevend geplaatst. Een inloopdouche een dubbele wasbakken vervolmaken het geheel. Dan ook nog een raam voor natuurlijk licht en ventilatie.

Op de overloop een luik naar de zolder.

Tweede verdieping

De zolder is via een vizo trap te betreden. Met gemak kan je hier rechtop staan. Lekker veel daglicht vanwege het raam.

Tuin

Niet een, geen twee, maar drie tuinen. In de zon, kan. Uit de zon, kan. 
De achtertuin is beschut en betegeld. Via een poortje kom je in de zij-tuin. Hier is een houten berging geplaatst. 
De voortuin heeft een level-verschil. Stukje grasveld, bloemetjes, borders, grint, alles is aanwezig om lekker te tuinen of gewoon je wijntje te doen.

Bijzonderheden

* Volledig verbouwd en gemoderniseerd in 2017.
* Elektra vervangen.
* Waterleiding vervangen.
* Bouwjaar 1936
* Muren geïsoleerd.
* Plafond geïsoleerd.
* Gemoderniseerd.
* Goede uitvalswegen.
* Energielabel C
* Ketel 2008

Kenmerken