Beschrijving

In het centrum van Naaldwijk, op steenworp afstand van winkelcentrum "De Tuinen" ligt deze vrijstaande woning met garage, vide, 4 slaapkamers en ruim 500m2 grond in Naaldwijk. Het bestaat nog. Lekker vrijstaand wonen, een beetje verstopt, maar op loopafstand van winkels, theater, restaurantjes en het gezellige Wilhelminaplein.
Levensbestendig wonen kan hier, de badkamer èn slaapkamers op de begane grond maken dit mogelijk.
Welkom aan Hondsdraf 5.
U kunt deze woning op afspraak bezichtigen op vrijdag 05-02-2021 aanstaande.

Indeling

Een eigen oprit met garage. Daaraan zit deze heerlijke ruime woning met ca 145m2 woonoppervlakte. 
Wanneer je de woning betreedt stap je direct de ruime hal in die toegang geeft tot de diverse vertrekken. Achter de 1e deur aan de rechterkant kun je de 1e slaapkamer vinden van ca. 10m2. Deur 2 geeft je toegang tot de badkamer van ca. 6 m2.
Vanuit de badkamer krijg je toegang tot slaapkamer 2 van ca 12m2, die je tevens ook toegang verleend naar de woonkamer. 
Ook kun je nog de meterkast en het toilet vinden in de hal. Vanuit de hal betreed je ook moeiteloos de zeer ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Binnen 1 stap sta je dan in de fraai aangelegde tuin. 
Natuurlijk ook gezellig een kop warme chocolademelk drinken  bij de open haard, behoort ook tot één van de mogelijkheden.
Vanuit de woonkamer loop je ook de half open keuken in. De keuken in een L-opstelling geeft je toegang tot de aparte wasruimte. 
Vanuit  de wasruimte kun je ook de tuin in. 
De toegang naar de garage vind je in de achtertuin of via de oprit.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping kun je de 3e slaapkamer vinden van ca. 10m2. In deze slaapkamer kun je achter het luik ook veel bergruimte en de cv-ketel vinden. Aan de andere kant van de 1e verdieping loop je de de vide op. Hier staat een bar voor een gezellig onderonsje met vrienden of familie. Ook creëer je hier met gemak een 4e slaapkamer. Mogelijkheden genoeg voor deze gave woning.

Tuin

De tuin rondom het huis is netjes aangelegd. U vindt hier speels aangelegde paadjes en leuke bloemen en planten perkjes. Aan de voorkant van de woning kun je je auto of zelfs 2 parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1977
- Perceel 504m2
- Woonoppervlakte ca. 143m2
- Inhoud ca. 593m3
- Betonnen vloeren
- Cv-ketel ATAG
- Betonnen vloeren
- Vide met bar en zicht op de woonkamer
- Open haard (hout)
- Houten kozijnen met overal dubbel glas
- Bouwtechnische keuring heeft plaatsgevonden

Kenmerken